VTI Deinze bezorgde 140 hulppakketten aan oud-leerlingen in hun blok

VTI Deinze bezorgde 140 hulppakketten aan oud-leerlingen in hun blok

DownNOOD AAN 'HEMELSE' BIJSTAND?

Begint je bange hartje ook al hevig te kloppen wanneer je denkt aan de komende examens? 
Begint je moeder al aan je oren te zagen over je slechte planning?
Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou: een rechtstreekse hulplijn naar een gespecialiseerde heilige. 

IN DE AANBIEDING:

Sint Aloysius van Gonzaga, patroon van de studerende jeugd. Deze jong gestorven heilige was een beloftevolle knaap die zijn studies even liet voor wat ze waren om tijdens de grote pestepidemie van de zestiende eeuw voor de zieken te zorgen. Zijn eindexamens heeft hij niet meer gehaald. Op 23 jarige leeftijd overleed hij zelf ook aan de pest. Moraal van het verhaal: geen excuses zoeken om het studeren even aan de kant te zetten.

Heilige Rita voor de écht hopeloze gevallen onder jullie. Op 14-jarige leeftijd werd zij uitgehuwelijkt. Zij wilde echter kloosterlinge worden, maar was zo gehoorzaam dat ze niet tegen de wil van haar ouders in ging. Maar na de moord op haar echtgenoot, het ongelukkig overlijden van haar twee zonen lag de weg dan eindelijk vrij naar het klooster. Zo zie je maar, als je iets hard genoeg wil...

GRATIS GELEVERD BIJ JOU THUIS
MET VEEL EXTRA'S!

Een 100% authentieke noveenkaars, met beide sympathieke heiligen elk aan een zijde van de kaars. Zo kan je de noveenkaars perfect afstemmen op jouw behoefte. GRATIS geleverd bij jou thuis door één van onze enthousiaste vrijwilligers. 
Verpakt in een box vol met kleine verrassingen en attenties. Ja, want wij denken aan jou!

In samenwerking met CM, Beweging.net, VDK en VTI Deinze worden deze week 140 hulppakketten aan huis gebracht. Deze verrassingsdozen moeten onze oud leerlingen van het VTI die hogere studies aanvatten wat steun geven in de moeilijke examenperiode die hen te wachten staat. Een antistress pakket met enkele grappige attributen, waaronder een noveen kaars die moeder of grootmoeder kan doen branden om de goddelijke steun te vragen. Onze leerlingen van het 6e jaar brengen deze pakketten aan huis, daarmee willen de leerkrachten en de directie van het VTI Deinze hun studenten véél succes wensen bij de komende examens.