Voorstelling VOLTI

VOLTI staat voor Vereniging Oud-Leerlingen Technisch instituut. VOLTI wil met haar activiteiten een drievoudige doelstelling verwezenlijken:

  • Het contact met de school bestendigen: enerzijds is er de schoolkrant PROFIEL, die viermaal per jaar verschijnt en het contact op afstand onderhoudt.; anderzijds ziet VOLTI haar leden graag terug op feestelijke gelegenheden zoals de OPENDAG van 6 mei 2018. Ieder jaar organiseert VOLTI op de opendag ook een feestreceptie voor zijn 5, 10 en 25 jaar afgestudeerden, en een hoog gewaardeerd sinterklaasfeest voor de kinderen van alle VOLTI-leden.
  • De tewerkstelling van afgestudeerden bevorderen: via de plaatsingsdienst van de school worden geregeld jobs aangeboden, op vraag van de plaatselijke nijverheid.
  • Een bijscholing organiseren: via diverse cursussen informatica en door info-en demonstratieavonden in de verschillende afdelingen (IW/ Hout / Bouw / Elektromechanica / Elektriciteit-Elektronica) worden de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen toegelicht.