VTI EETFESTIJN zondag 17 februari 2019

Traditiegetrouw richt het VTI ook in 2019 een eetfestijn in. Dit gaat door op zondag 17 februari 2019 in de Brielpoort van Deinze. De organisatie ligt dit jaar in handen van het ondersteunend personeel en de leerlingenbegeleiding.

Een efficiënte organisatie van de school en het functioneren van de leerling zijn onze dagelijkse taken. Om dit up-to-date te houden zijn echter blijvende investeringen nodig.

Indien u als ouder, familie of symphatisant met of zonder zelfstandige zaak/bedrijf een bijdrage wenst te leveren kan dit door sponsoring. 

Uw publiciteit zal op het eetfestijn, waar ongeveer 1 300 personen verwacht worden, niet onopgemerkt voorbij gaan. Via volgende link kan u uw keuze aan ons doorgeven.

Bij een totaalbedrag groter of gelijk aan € 80 is het mogelijk één standaard spandoek of paneel op te hangen in de zaal. Zelf te brengen in de Brielpoort enkel op vrijdag 15 februari tussen 15.00 uur en 18.00 uur en af te halen op zondag 17 februari tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Dit kan ook binnengebracht worden op het leerlingensecretariaat van VTI DEINZE tijdens de schoolweek voor-en afgehaald worden binnen de week na het eetfestijn. Vanaf € 100 wordt je logo automatisch opgenomen op twee PowerPointvoorstellingen in de zaal.

Sponsoring EETFESTIJN VTI DEINZE

Mocht u tombolaprijzen wil schenken:

Inschrijven voor het eetfestijn kan tot en met 12 februari 2019 via onderstaande link. Vanaf 11.15 uur bent u welkom in onze cava-bar op de bovenverdieping. Om 12.00 uur opent het buffet.

Inschrijven EETFESTIJN VTI DEINZE

Oprechte dank 

Ondersteunend personeel en leerlingenbegeleiding