25ste VTI EETFESTIJN zondag 16 februari 2020

Schrijf je nu snel in met vrienden of oud-klasgenoten

Jubileumjaar voor het VTI in 2020 met het 25ste VTI eetfestijn. Dit gaat door op zondag 16 februari 2020 in de Brielpoort van Deinze. De organisatie ligt dit jaar in handen van de afdeling mechanica.

Industrie 4.0 is een verzamelnaam voor nieuwe technologiën en concepten in de industrie. De digitalisering komt in volle snelheid op ons af. Om dit up-to-date te houden zijn echter blijvende investeringen nodig. De opbrengst gaat naar het upgraden van de afdeling om VTI waardig klaar te stomen voor morgen!

Indien u als ouder, familie of symphatisant met of zonder zelfstandige zaak/bedrijf een bijdrage wenst te leveren kan dit door sponsoring. 

Uw publiciteit zal op het eetfestijn, waar ongeveer 1 300 personen verwacht worden, niet onopgemerkt voorbij gaan. Via volgende link kan u uw keuze aan ons doorgeven.

Bij een totaalbedrag groter of gelijk aan € 100 is het mogelijk één standaard spandoek of paneel op te hangen in de zaal. Zelf te brengen in de Brielpoort enkel op vrijdag 14 februari tussen 15.00 uur en 18.00 uur en af te halen op zondag 16 februari tussen 16.30 uur en 18.00 uur. Dit kan ook binnengebracht worden op het leerlingensecretariaat van het VTI DEINZE tijdens de week voor het eetfestijn en afgehaald worden in de week na het eetfestijn.

Vanaf € 150 wordt je logo automatisch opgenomen op twee PowerPointvoorstellingen in de zaal.

klik hier: sponsorformulier

Mocht u tombolaprijzen willen schenken:

Inschrijven voor het VTI eetfestijn 2020 kan vanaf nu tot en met 11 februari 2020 op deze link.

Oprechte dank 

Directie en vakleerkrachten van de afdeling Mechanica