23ste VTI-Eetfestijn - zondag 28 januari 2018 - Brielpoort

Traditiegetrouw richt het VTI een eetfestijn in. We zijn al aan de 23ste editie toe. De organisatie ligt dit jaar in handen van de leerkrachten Bouw.

Noteer deze datum in uw agenda zondag 28 januari 2018 in Brielpoort Deinze vanaf 11.15 uur.

Steeds meer bedrijven maken er, met hun werknemers of klanten, een gezamelijke uitstap van tijdens ons eetfestijn. Ook oud-leerlingen met hun familie zijn van harte welkom.

Vanaf nu kan u inschrijven!

Uw bijdrage zal ons toelaten om opnieuw didactisch materiaal aan te kopen, maar ook om te voorzien in nieuwe systeembekisting, in een uitbreiding van stellingmateriaal en de aankoop van nieuwe veiligheidsharnassen. U begrijpt dat onze leerlingen een dergelijke investering zeker zullen appreciëren zodat zij in een ‘vernieuwde en veilige’ omgeving kunnen verder werken. Dit is noodzakelijk om de uitdagingen voor de toekomst veilig te stellen en de talenten van onze leerlingen nog beter te kunnen ontwikkelen en bevorderen.

Door het enthousiasme van dit organiserende team belooft het opnieuw een fantastisch eetfestijn te worden.

Vanaf 12.00 uur kan u aanschuiven aan het buffet. U heeft de keuze uit warme beenham, stoofvlees, warme zalmschotel of vegetarische schotel met frietjes en groenten. Voor de kinderen voorzien we balletjes in tomatensaus met frietjes. Het dessert is, zoals steeds, inbegrepen in de prijs

U kan ook deelnemen aan onze reuzetombola met ruim 1 600 prijzen, waaronder vele prachtige hoofdprijzen (helivluchten, gereedschappen, waardebonnen, enz.). Voor de allerkleinsten is er ook een springkasteel en grime voorzien.

Inschrijven kan tot 24 januari 2018, via alle VTI-personeelsleden,  telefonisch op 09 381 60 84 of online via www.vtideinze.be. Meer info op onze website en op onze facebookpagina www.facebook.com/deinzevti

Zet het nieuwe jaar goed in, samen met familie en vrienden, en kom op 28 januari 2018 onze school steunen . Heel graag tot dan!

Gelieve deze contactadressen te gebruiken voor meer info:

- voor sponsoring:                        eetfestijn.sponsoring@vtideinze.be

- voor schenking tombolaprijzen: eetfestijn.tombola@vtideinze.be

- voor alle andere info:                 eetfestijn@vtideinze.be

 

Tot dan.

Vakwerkgroep Bouw

Audio: