VTI geeft info

Als we groen licht krijgen van de overheid zullen we onze nieuw voorziene infomomenten laten plaatsvinden op woensdag 27 en zaterdag 30 mei voor kandidaat-leerlingen en hun ouders. Door het grote succes van de digitale inschrijvingen is de infodag van 27 mei reeds volledig volzet.

U kan wel nog steeds aanmelden via https://forms.gle/hdwBPVPAFQXMZm5W7

We zullen u dan telefonisch contacteren voor een afspraak op 30 mei.

Voor meer info over studierichtingen niet eerstejaars kan u mailen naar adir@vtideinze.be .

Doedagen

In maart worden terug Doe-dagen georganiseerd op onze scholen. Meer dan 1000 leerlingen uit het 6e leerjaar van 38 verschillende lagere scholen kunnen dan even kennismaken met het secundair onderwijs. Klik op de foto om de rest te bekijken van alle scholen.

Richtlijnen Coronavirus

Beste ouders

Op verschillende plaatsen in Europa zijn mensen besmet met het coronavirus Covid-19. Het is nu bekend dat er ook in België mensen zijn die drager zijn van het virus. Maak je geen zorgen, de overheden en gezondheidsdiensten staan klaar om patiënten op te vangen en te verzorgen. Wat moet jij als ouder weten en doen?

 

25ste VTI EETFESTIJN zondag 16 februari 2020

Schrijf je nu snel in met vrienden of oud-klasgenoten

Jubileumjaar voor het VTI in 2020 met het 25ste VTI eetfestijn. Dit gaat door op zondag 16 februari 2020 in de Brielpoort van Deinze. De organisatie ligt dit jaar in handen van de afdeling mechanica.

De online inschrijvingen zijn afgesloten.

Wij danken alle 1200 bezoekers voor hun inschrijving. Om organisatorische redenen stoppen wij nu met inschrijven.

Aan de ingang kan u ook niet meer inschrijven.

Dank voor de massale steun.

Infoavond ouders: De digitale wereld van jongeren 14/11

We nodigen u graag uit op een infoavond ‘De digitale leefwereld van jongeren’ op donderdag 14 november om 19 uur in de studiezaal van onze school. Mediaraven vzw is een pionier in het vertalen van de mogelijkheden van de digitale media naar het werken met jongeren. Ze brengen een stand van zaken. Hoe gaan jongeren om met digitale media? Wat betekent dat voor ouders, leerkrachten en jeugdwerkers? Wat mogen we verwachten in de nabije toekomst? Tijdens deze interactieve lezing nemen zij ons mee via een aantal cases, inzichten en voorbeelden en wordt uitgebreid geïllustreerd met cijfermateriaal uit het Apestaart-onderzoek van 2018. Nu reeds warm aanbevolen en van harte welkom! 

 

Pagina's